Слави Трифонов доказа,че е минетчията на Ахмед Доган !

>> неделя, 13 септември 2009 г.

Слави Трифонов доказа,че е минетчията на Ахмед Доган !

http://razkritia.com,от gonzo

Публикувано на 08 сеп 2009 в 12:42pm

zx450gy250_743696Слави Трифонов и екипът му винаги са играли ролята на опозиция, на което и да е правителство. В средата на 90-те „Каналето“ изигра основна роля за свалянето на Жан Виденов. После се появи СДС и Иван Костов. Какво направи Славчо тогава? Приемаше пари от „Мултигруп“, за да плюе по властта.
10 години по късно положението е същото. Снощи учиндолецът започна яростно да злослови по Бойко Борисов. Гъзолизецът на шоумена Иво Сиромахов заяви, че медиите наблягат повече на адекватните действия на правителството, отколкото на трагедията с кораба „Илинден“. Това беше основната тема на разговора през цялата вечер… Бойко това, Бойко онова…(изгледайте безумното издание на „Шоуто на Слави“ от снощи във видеото долу)

Image_39273_2„Бойко и хората му се опитват да се харесат на хората с реакцията си по един казус, по който предишно правителство не е постъпвало по този начин“, изцепи се Славчо Главчо.

Гологлавият водещ реши да обърне всичко срещу новия премиер. На Трифонов проблем му беше, че Генералът реагирал адекватно и медиите не спирали да го хвалят?! Многото линейки на летището, които посрещнаха оцелелите също се сторили „прекалени“ на Трифонов и сие?! Трябвало да ги оставят на спокойствие хората, заяви Слави. Ако Борисов и хората му не бяха направили всичко това, Дългият щеше да плюе по тях за това защо не са го направили!

0000000120„Това не е национална трагедия“, шокира с изказването си и Иван Кулеков. Той смята, че това било използвано от Бойко Борисов, за да покаже за пореден път физиономията си по медиите?!

На всички ни е ясно, че Слави взима пари под масата, за да плюе по бившият си приятел Бойко Борисов. Дългият е доказал, че срещу „финикийски знаци“ е готов на всичко. В момента зад него са Ахмед Доган(когото той нарече „мъдър“ наскоро) и Георги Гергов(един от кукловодите на БСП). Но да използва една трагедия, в която 15 българи загинаха, за да изпълнява поръчките на Сокола е прекалено. Снощното издание на „Шоуто на Слави“ бе нещо отвратително, с което най-добрият шоумен показа, че е и една морална проститутка!

http://razkritia.com

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP