Маргините на яхта “Свобода”

>> вторник, 12 август 2008 г.

Слухове пращат братята в Анталия



Маргините забравиха арестантските си болежки и вече порят вълните с яхта, кръстена на заветната мечта на двамата братя Freedom. Няма и следа от епилептичните припадъци на малкия Николай Маринов, както и от дисковата херния на батко му Красимир, твърдят очевидци от Слънчев бряг и Несебър. Почти всеки ден босовете на бившата СИК си организират гонки с местни яхтсмени. Суперлуксозната им лодка е марка Pershing 90 и лети със скорост от 44 възела, разказват туристи.
Според местни бизнесмени миналата седмица Маринови отпрашили с яхтата си за Турция и прекарали два дни в Анталия. "Това е абсурдно. Братята са под парична гаранция и нямат право да напускат страната. Не биха направили такава глупост", отхвърли слуховете адвокатът им Людмил Рангелов.

Inform,12.08.08

Read more...

Тен

>> събота, 9 август 2008 г.

Ахмед Доган не се пече на плажа повече от 15 години.Откакто е в политиката,лидерът на ДПС не се е вясвал на брега.Доган не притежавал дори и бански.Сокола има друга мания-яхтите,където обаче се качва по къси панталонки и тениска.

в."Уикенд",стр.4,събота,15.VIII.2008 г.,брой 32

Read more...

Юксел Кадриев навестява рода в Турция

За Турция заминава Юксел Кадриев със семейството си.Водещият на Би Ти Ви възнамерявал да навести роднини,изселили се в съседната държава по време на "голямата екскурзия?
Дълго време ни канят,аз съм посещавал южната ни съседка,но никога не съм им ходил на гости.На семейството ми,особено на детето,ще е интересно да види един друг свят,една друга култура.А и най-малко ще стъпи на друг континент-Азия,обяснил Юксел намеренията си пред колеги.
Единственото му притеснение било,че до Истанбул се налагало да пътува с автобус,а чак след това със самолет до крайната цел на воаяжа.

в."Уикенд",стр.2,събота,15.VIII.2008 г.,брой 32

Read more...

Aksinia Chenkova

>> петък, 8 август 2008 г.

A.Ch.




Aksinia Chenkova

Bulgaristan'ın son dönemde yetiştirdiği en seksi kadına "Merhaba!" deyin. Aksinia Chenkova, cebinde yeni projeleri ve Türkiye sevgisiyle topraklarımıza inmiş bulunmakta. Türkiye'de müzik yapmaya hazırlanan ve süratle dilimizi öğrenen Aksinia, yakında tamamen bu toprakların kızı olacak!

Günlerden Cuma. Kapak çekimimiz yapılalı henüz birkaç gün olmuş. Kapak kızımız Aksinia'yla tanışmak ve kısa bir röportaj yapmak için Etiler'deki "Select Model"in yolunu tutuyorum. Kızımız, Bulgaristan'ın en ünlü şarkıcılarından. Klipleri olay yaratıyor, konserleri hıncahınç doluyor ve Balkanlar'ın tüm erkekleri bu güzelliğin peşinden koşuyor. Son yıllarda üzerindeki ilginin artmasıyla biraz sıkılan ve soluğu çok sevdiği Türkiye'de alan Aksinia, şimdilik sadece ülkemizdeki çok özel işlerde modellik yapıyor. Aldığım bilgilere göre, bu ziyaretinin asıl amacı ise kendisini rehabilite etmek, ruhunu arındırmak ve ne istediğine yeniden karar vermek.
Ajansın kapısından içeri girdiğimde, hemen sol köşede oturan ve yüzünde, ışığı kilometrelerce öteden fark edilebilecek bir gülümseme bulunan Aksinia geliyor yanıma. Tanışıp selamlaştıktan sonra röportajımıza başlıyoruz. Karşımda; ışıl ışıl gözleriyle, son derece sade, hoş, alımlı ve mütevazı bir genç kız duruyor. Sahnede ve kamera önündeki o korkunç seksapelinin etkilerini sezemiyorum o anda. Zaten söylediğine göre doğal görünmeyi seviyor ve özel hayatında sıradan bir kız olmak istiyor: "Makyajla ve elbiselerle göz kamaştırıcı göründüğümü, gerçek bir seks bombasına dönüştüğümü biliyorum. Bu, işimin bir parçası ve bundan rahatsız değilim. Ama biliyor musunuz, eskiden, nasıl göründüğümle hiç ilgilenmezdim. Şov işine girdikten sonra bunun önemini fark ettim. Ama sahnede olmadığım sürece neden şaşaalı biriymişim gibi davranayım ki?" Bulgaristan'ın küçük bir şehrinde dünyaya gelen bu güzeller güzeli kız henüz 21 yaşında. Son yıllarda, Bulgaristan'ı şarkılarıyla ve güzelliğiyle sallıyor; tahmin edersiniz ki ülkesinin erkekleri onun için deliriyor. Henüz 10 yaşında müzik eğitimi almaya başlayan ve 17'sinde güzel sanatlar akademisinden mezun olan Aksinia, şu aralar iktisat eğitimi alıyor. Türkçe öğrenmek ve müziğini Türkiye'de yapmak istediğini söyleyen Aksinia'nın en büyük hayali Tarkan'la düet yapmak: "Benim için dünyanın en muhteşem sesi Tarkan. Ülkenizin en iyi sesi midir bilemem, çünkü henüz kim var kim yok diye bakınıyorum; ancak her hâlükârda düet yapmak isteyeceğim tek adam o."
O kadar pozitif ve rahat ki... Ne yüzündeki kocaman gülümsemede bir azalma oluyor ne de ortama yaydığı muhteşem enerjide. Fotoğraflarına bakınca, herkesin düşebileceği o yanılgıya düşerek Aksinia'yı bir estetik mucizesi sandığımı anımsıyorum ve bunu ona itiraf ediyorum. "Hayır, ne burnumda ne dudaklarımda ne de göğüslerimde estetik yok. Böyle şeylere bulaşacağımı hiç zannetmiyorum." diyor. Tabiatının doğallığına, görsel doğallığı da ekleniyor ve bu fotoğraflardaki kadın, karşımda gerçek bir doğa harikası olarak oturuyor. İki aylığına Türkiye'de bulunan Aksinia, kendisini buralara atan rüzgârı şöyle izah ediyor: "Son bir buçuk yıldır Bulgaristan'da nefes alamamaya başlamıştım. O kadar çok tanındım ki telefonlarım susmamaya, erkeklerin bana olan bakışları değişmeye ve kadınların bana duydukları nefret ve kıskançlık artmaya başladı. Kaçmak istedim. Kafamı dinlemek, uzak kalmak ve ruhumu arındırmak istedim. Türkiye benim cennetim. Burada o kadar rahat, o kadar mutluyum ki! Buraya gelirken ajans sahibimden benim için özel bir çalışma yapmamasını ve bana diğer kızlardan farklı davranmamasını özellikle rica ettim. Burada olmak bana zaman ve para kaybettiriyor ama olsun... Her şeye değer!"

Fotoğraflar: JAMTUL / Röportaj: Arzum Uzun

Inform
*

Bulgarian Singer Strips for “Esquire” Turkey

07.08.2008
Diana Stoykova

Bulgarian singer Aksinia appeared on the cover of the world-famous "Esquire" magazine in its Turkish version.

Except for the photo-shooting for the August edition of the magazine, the hot Bulgarian is visiting Turkey for her music project with DJ Husseyin Karadayi.

"Esquire" is the most popular life-style magazine in Turkey.

The pictures were taken on a private beach at the Bosphorus by the photographer Jamtul - the most popular fashion photographer in Turkey.

Inform
*

Аксиния озари корицата на Esquire,Турция

07.08.200

Аксиния е ослепителна... Снимка: Esquire

Аксиния грейна на корицата на световноизвестното лайфстайл списание Esquire.

Августовският брой на изданието за Турция избра българската певица за основната си фотосесия, снимана на частен плаж на Босфора.

В Турция Esquire е най-елитарното издание за светски новини, мода и луксозен живот.

Снимките са направени на частен плаж на Босфора от фотографа Jamtul - най-популярното име в модния бизнес в Турция, който работи за повечето световноизвестни издания като ESQUIRE, MAX, VOGUE, MARIE CLAIRE, ELLE, COSMOPOLITAN и др.

Освен фотосесията за Esquire, при посещението си в Турция, българката работи и по музикален проек с DJ Husseyin Karadayi.

Едновременно с това, в България, в студио се финализира следващият сингъл на Аксиния -" Запомни ме".

Той е съвместен проект с Дани Милев.

Inform

*
Още

Read more...

x

x

Read more...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP